Bedrijfswaarderingen

Het vaststellen van de waarde van een onderneming levert belangrijke input voor uw strategische en financiële besluitvorming bij onder andere voorgenomen overnames (synergie) of afsplitsingen. Dit staat centraal in de brede dienstverlening van euroMerger Holland.

Dit proces is geen eenduidige wetenschap. Waarde is immers een subjectief begrip. Een adequate waardebepaling van een bedrijf maakt inzichtelijk hoe een onderneming is opgebouwd, hoe de ontwikkeling verloopt en welke uitgangspunten zijn gehanteerd. Dit vereist een grondige kennis van het bedrijf en de markt waarin het opereert.

» Download brochure

 

Voor het uitvoeren van een betrouwbare bedrijfswaardering is specialistische kennis nodig. euroMerger Holland heeft die kennis volop in huis. Onze Register Valuators zijn ingeschreven bij de NIRV, de beroepsvereniging van Register Valuators. Een Register Valuator (of RV) is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de waardebepaling van een onderneming.

Omdat we transparantie belangrijk vinden in alles wat wij doen, werken wij met een duidelijk stappenplan.;

» Neem contact met ons op

Ons stappenplan voor bedrijfswaarderingen:

  1. Verzamelen informatie
  2. SWOT-analyse (analyse van de sterke en zwakke kanten van de onderneming en de kansen en bedreigingen vanuit de markt).
  3. Financiële analyse (op basis van cijfers uit het verleden en heden)
  4. Opstellen prognoses
  5. Uitwerking
  6. Waardebepaling
  7. Afronding
  8. Rapport

euroMerger Association is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke corporate finance adviseurs. euroMerger is actief in 14 Europese landen. Daarnaast heeft euroMerger Holland partners in de Verenigde Staten en in Zuid-Korea.

M: info@euromerger.nl
T: 010 480 0155

Algemene voorwaarden
Privacy statement

 

 

 

euroMerger Amsterdam

Beechavenue 14
1119 PT Schiphol – Rijk‍

euroMerger Breda

Rat Verleghstraat 3
4815 NZ Breda

euroMerger Goes

Schermerhornstraat 2
4463 XD Goes

 

 

 

euroMerger Rotterdam

Escudostraat 37
2991 XV Barendrecht

euroMerger Den Bosch

Parallelweg 27
5223 AL  's-Hertogenbosch