Een matchplan voor uw bedrijfssituatie

Bij het voorbereiden van een bedrijfsaankoop of -verkoop is het van cruciaal belang dat er een sterke match is tussen beide partijen. Het vinden van een goede match en het creëren van een solide verbinding vormen de sleutel tot succes in dit proces. Om de gevolgen zo veel mogelijk te beperken, is het essentieel om alert, adequaat en voortvarend te handelen. Een succesvolle overname of fusie wordt vaak bepaald door deze matchfactor. Ons doel is om uw bedrijf te begeleiden met een op maat gemaakt matchplan, waarbij communicatie en betrokkenheid op het hoogste niveau staan.

» Download brochure

Het is prettig om te weten dat u voor deze trajecten kunt terugvallen op onze professionele kennis en ervaring. Onze adviseurs begeleiden u bij het nemen van de juiste beslissing. Een beslissing die recht doet aan uw wensen, de mogelijkheden van uw bedrijf en uiteindelijk zorgt voor de juiste match.

» Neem contact met ons op

Samen tot een deal komen

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er bij de matching van één of meerdere partijen tot een akkoord komen zonder losse eindjes. Om elkaar gezond de toekomst in te loodsen werken wij, samen met u, aan een structurele oplossing. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise die wij in huis hebben. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk waaruit we kunnen putten als we aanvullende specialistische kennis nodig achten.

euroMerger Association is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke corporate finance adviseurs. euroMerger is actief in 14 Europese landen. Daarnaast heeft euroMerger Holland partners in de Verenigde Staten en in Zuid-Korea.

M: info@euromerger.nl
T: 010 480 0155

Algemene voorwaarden
Privacy statement

 

 

 

 

euroMerger Amsterdam

Beechavenue 14
1119 PT Schiphol – Rijk‍

euroMerger Breda

Rat Verleghstraat 3
4815 NZ Breda

 

 

 

 

euroMerger Rotterdam

Escudostraat 37
2991 XV Barendrecht

euroMerger Goes

Schermerhornstraat 2
4463 XD Goes